Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2013 15:29 - ПРИЗИВ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД И НАРОД!
Автор: rrosso Категория: История   
Прочетен: 7855 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПРИЗИВ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД И НАРОД!


Скъпи протестиращи студенти! Поклон пред вашето дръзновение и подвиг да въстанете срещу призрака, който унищожава Родината ни с най-страшното робство в нейната история – българско. Вие дръзнахте да искате морал от управляващите България, защото те нямат морал, и прозряхте, че това е най-важното. В историята всички цивилизации са изчезвали именно поради липсата на морал и животът без него е немислим.

Преди около 2000 години Иисус Христос нарече Своите убийци „прелюбодеи и прелюбодейки“, защото те нямаха морал, и след като те Го убиха, тяхното царство рухна и не остана от него камък върху камък, както им предсказа Той. Пита се кой кого победи, защото Христос възкръсна, а тяхното царство загина. 

Думата морал е църковен термин и може да я разбере само човек, който има страх Божий. Но могат ли да я разберат тези, които отрекоха Твореца, и вместо богоподобни, обявиха себе си за – маймуноподобни. Те не разбират, че така станаха слепи (може би поради самонаказанието и самопроклятието си, което е подобно на техните древни предшественици) и трябва да им се обясни като на бавноразвиващи се: 

„Драги маймуноподобни, вероятно веднага се обидихте от обръщението, но напротив, трябва да се гордеете с него, както се гордее всеки със своите велики предци, а вие сами си избрахте вашите да бъдат…маймуните. Впрочем вие наистина доказвате своето маймуноподобие с делата си. И все пак, покайте се и върнете своето богоподобие, като го докажете с благородство на дело, защото, изглежда, вие вече сте и без сърца. 

Да, вие обявихте Твореца за измислица и с това станахте богоборци. Така, издигайки в култ себе си, решихте, че вашето място трябва да бъде само там, най-горе – на върха. Но сякаш не виждате, че пиедесталът, върху който стоите, е целият в кръв. Вие така и не разбрахте, че отричайки Бога, вие отрекохте и Неговите свети заповеди и вашето верую стана – „да лъжем, да крадем, да убиваме, да прелюбодействаме и др. подобни“ и сякаш не разбирате, че това всички го виждат. Сигурно вече и сами вярвате на собствените си лъжи.

Но не спряхте дотук, защото не веднъж вече вие тръгвате на война срещу собствените си деца и ги пребивате до смърт (в случая студентите). Тук маймуноподобието сякаш не ви достига във вашата еволюция, защото такава жестокост не проявяват дори най-кръвожадните зверове. Дори и те не убиват рожбите си. Така вие, демонстрирайки сила и власт, доказвате най-голямото си безсилие, защото убивайки децата си, вие убивате себе си, както и родината си (доколкото милеете за нея) или както се казва, сами режете клона, върху който стоите. 

Разбираме девиза ви, че сте взели тази власт с кръв и с кръв ще я дадете, но не вашата, а тази на народа (както казва и поетът).

Впрочем с това вие доказвате, че сте най-обикновени убийци и няма нищо възвишено у вас и не можете да вършите нищо друго освен да убивате. Впрочем сякаш ушите ви са запушени и очите ви не виждат, че доведохте България до три национални катастрофи, а жертвите от тях са безчет. 

Вие, днешните извършители на съдбата на народа ни, направихте от този велик народ – българския, който раждаше светци, сега да ражда крадци – без морал, чест и достойнство (пролетарии, както ги наричате вие – лумпени, които не се обединиха, а се самоубиват от вашата „любов“ и грижа за тях). 

Вие направихте от този смел, благороден и чист народ, който се страхуваше само от Бога и не заключваше домовете си, сега да раболепничи и да се страхува и от сянката си. 

Вие убихте вярата на този народ и неговия правилен мироглед, като го накарахте да не вярва на никого, на нищо, дори и на себе си, и масовите бягства от родината ни и безпътицата на младите доказват това. 

Вие не спряхте дотук, но станахте и светотатци, като посегнахте на най-святото за този народ – Църквата, като избихте честните и чисти духовни водачи, а на тяхно място поставихте свои верни доносници, които приличат на птици с отрязани криле, неспособни за нищо. Но и това не ви стигна, защото се поругахте и над светините, като превърнахте манастирите ни от духовни средища в такива за разврат и всичко нечисто. 

Да, ние живеем в конституционно православна България, но това е само параван за заблуда на народа, зад който вие вършите всякакви светотатства, беззакония и дори убийства. Сякаш взорът от нийде надежда не види, но не е така, защото вие не четете Евангелие, където пише: „И не бойте се от ония, които убиват тялото, а душата не могат да убият; а бойте се повече от Оногова, Който може и душата, и тялото да погуби в геената“. А вие убивате и двете, и то за поколения напред, с вашата гнусна идеология. 

В историята българският дух се уподобява на птицата Феникс, която възкръсва от пепелта си. Така и българският дух, макар и унищожаван, никога не е бил побеждаван и възкръсва отново. Никой не вярваше, че след почти вековно промиване на съзнанието, тези деца отново ще заговорят за морал. Техните скърби, страдания и лишения на стачкуващи не са загубени, защото с това те доказват, че са потомци на един велик народ с несломим дух. Нека си спомним девиза на предците ни – който се страхува от Бога, не го е страх от нищо земно, а който не се страхува от Бога, се страхува и от сянката си. 

Уважаеми власт имащи, няма власт, която да е победила с насилия задълго. Единственото, с което можем да ви помогнем, е отново да ви призовем – Покайте се, защото не можете да избягате от Божия гняв, който ще се излее над вас и потомците ви рано или късно”.

Скъпи деца на българския род и народ, ако победите, не отмъщавайте на бащите си, подобно на тях, а покажете великодушие и благородство! Важното е, че вие се освободихте от духовното иго на маймуноподобието и желаете морал и с това се уподобявате на птицата Феникс. Помнете, че злото се побеждава само с добро! По-силният е не този, който бие, а който понася ударите, както и Христос! И с това станете Христоподобни!

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Ваш убогии схиархимандрит Касиан (Ангелов) с братята

 




Гласувай:
5



1. bezistena - Имаш силно огнено перо и Боговдъ...
30.11.2013 02:51
Имаш силно огнено перо и Боговдъхновено слово,Братко!
Прекрасен и чист Божи проводник и посланик си!
Исус и Богородица те водят и бдят над тебе и дома ти!
Бъди благословен!
цитирай
2. bezistena - ФЕНИКС=Бог Исус-езотеричния символ на Исус
30.11.2013 04:07
ФЕНИКС-езотеричният литературно-философски конспиративен символ на Българският Бог Исус,в който чрез Свещеният шифър и код на Българският език,(за които ви посвещаваме с нашите фундаментални статии ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога) е закодирана секретната и постоянно насърчителна и въздигаща тайна и сакрална информация за Въскръсналият Бог Исус и драматичната съдба на Неговият Български народ,превеждан през многовековната перманентна геноцидна екстремална закалка и Въскръсващ постоянно от пепелта,подготвян за Духовен разсад на всички племена,за интелектуален имплант и елит на племената човешки и Духовни техни водачи и върховни ръководители,възстановяващи Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята!
ФЕНИКС=ФЕК ИС=ФОК ИСА=БОК ИСА=Бог Исус
ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исус-Богородица и Исус
Птицата ФЕНИКС-сиреч Българските Богове Исус и Богородица,Са духовно-метафоричният тотем на Българският народ,съставен от феноменни Техни потомци и верни последователи!
Птицата Феникс,чието друго име е ЖАР ПТИЦА,е дарявала геноцидираните ни Предци в годините на безнадежден мрак и скръб с въскресителната и изцеляваща енергия на Святият Дух-сега отново ви стопля и въздига с лъчите си от постинга ни ЛЕТЕТЕ С ЛУННАТА ЖАР ПТИЦА... http://bezistena.blog.bg/history/2013/06/22/letete-s-lunnata-jar-ptica-prez-sakralnite-iunski-noshti.1122701
ЖАР ПТИЦА=ЖАР ИСА И БОГИНЯ ДИАНА=Цар Исус и Богиня Диана(Богородица),където
БОГОРОДИЦА е езотеричната конспиративна зашифровка на Цар Богиня Диана-Любимата и съпругата на Исус-Мария Магдалена:
БОГОРОДИЦА=Цар Богиня Диана=Царица Богиня Диана

Благословени сте,Българи!
Исус и Богородица вземаха защитата,делата ни и възстановяването на Българското Божие царство на Земята в ръцете Си!
цитирай
3. rrosso - Благораря ти!!!
30.11.2013 21:49
Благодаря ти Иван Дунчев! Надявам се с Божията помощ да се пробудят всички българи, и да се осъзнаят, че са носители и пазители на Духовността, Справедливостта и Честността!!! Бог да те благослови тебе и всички Българи! Бог да пази България!!!
цитирай
4. bezistena - В името на Исус, в името на Богоро...
30.11.2013 22:56
В името на Исус,в името на Богородица ,в името на Святият Дух и вси Светии-АМИН!
цитирай
5. bezistena - Който се страхува от Бога, не го е страх от нищо земно, а който не се страхува от Бога, се страхува и от сянката си.
02.12.2013 00:16
...Който се страхува от Бога, не го е страх от нищо земно, а който не се страхува от Бога, се страхува и от сянката си.
Новият Завет,който Исус сключи с човеците след като умря в страшни мъки на кръста заради нас и Въскръсна,е:
Който се страхува от Любов към Бог Исус да не Го нарани,не го е страх от нищо земно,а който не се страхува поради това,го е страх и от сянката си!

Бог Е Любов,което постоянно Му свойство и състояние към човеците,произтичат от безмерната и вечна Любов между Исус и Мария Магдалена,и страхът към Боговете е страхът ни от Любовта ни към Тях да не ги нараним!
БЕЗМЕРНИ=Бог Иза и Мария
БЕЗМЕРНА ЛЮБОВ=ЛЮБОВ на Бог Иза и Мария
ВЕТШНА ЛЮБОВ=ЛЮБОВ на Богиня Диана и Ешуа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rrosso
Категория: История
Прочетен: 41136
Постинги: 8
Коментари: 9
Гласове: 82
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031