Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2018 23:32 - С Доайенът на Българската сакрална езикова археология и ученик на Света Ванга – Кръстю Мутафчиев, в Деня на Будителите, който е всеки ден и нощ!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3899 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 17.02.2023 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Документите и познанията за скритата свещена Българска история, които даде Света Ванга на възлюбената си керка Людмила Живкова и на своя ученик Кръстю Мутафчиев и неговото дело, с което той саможертвено ги извади на показ и разсекрети с цената на убийството на Людмила и последвалият му 15 (7) годишен затвор и разбито здраве, за да събуди и просвети приспания коварно от душманите му в дълбоко свещено невиновно невежие Български народ, са върховен епичен пример за осъзнато жертвено всеотдайно Будителство в съвременната история на Българския етнос, нарочен за заколение от всичките ни обединен вътрешни и външни душмани! 

https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnJD04fNIZRQauun_kmNZjhw&v=7GrwzkTpbFk

Върви народе възродени!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на горното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

 

В днешния празничен ден навръх неговия и нашия празник на Народните Будители, поздрави ни поднасят с директното си присъствие и участие в поста тримата Български светейши Будители – Света Ванга, Света мъченица Людмила Живкова и Свети мъченик Кръстю Мутафчиев

Ако търсите официална информация за Кръстю Мутафчиев в Нета, ще останете изумени, че за този велик Български Будител – мъченик, няма отредена нито страница, нито два реда във Википедията – във Българската Википедия!

Ние ви предоставяме насочваща "частна" информация за неговите произведения. 

https://knizhen-pazar.net/index.php?search=Кръстю%20Мутафчиев&searchin=name

Из Нета иначе всякакви мерзавци и ментори съчиняват лъжи за него и се гаврят с паметта му, непредполагайки дори, че той в качеството си на реален и рационален Светец държи тънкия косъм на съдбите им в ръцете си!

Затова преди 5 години Свети Кръстю Мутафчиев ни продиктува следващия постинг и писа лично в него следните послания, които разсекретяваме с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 : 

Поклон пред големия БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ и ЖЕРТВЕНИК КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ – посветеният най – близък сътрудник и довереник на ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА и баща й 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/09/11/poklon-pred-golemiia-bylgarin-rodoliubec-i-jertvenik-krystiu.1147757 
 

КРЪСТЮ=Иса от Тракия

КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ от=
от Бог Кристош и Богиня Мат Диана=
от Бог Исуш от Тракия и Богиня Мат Диана

Бог Кристос/Исус от Тракия и Богиня Майка Диана са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на Свещения шифър.

Кръстю Мутафчиев е чист и саможертвен династичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло, Доайенът на новите независими Български изследователи – Любородци и Патриоти, които разкриват вече невъзвратимо истинската Българска история на строители на всички човешки култури и Цивилизатори на всички човешки племена! 

Вижте разсекретените документи и закодираните сакрални послания, които ни остави за разшифроване големият Български Дух Кръстю Мутафчиев!    

Моите книги са предназначени за търсещите и любознателни Български читатели, които не се срамуват да се нарекат БЪЛГАРИ!

НЕ СЕ СРАМУВАЙ с=с Бог Исус и Мария

ДА НЕ СЕ СРАМУВАТЕ=Ариани от Исус и Богиня Мат Диана 

ТЪРСЕЩИ Българи=Българи Ариани от Исуш и Диана 

КНИГИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за=КНИГИ за Ариани от Богиня Диана и Ешуз

КНИГИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за=КНИГИ за Ариани от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерснки пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света.

Преди последните земни дни от саможертвения мъченически живот на светеца имахме дълга среща с него в скромния му дом в София, като го посветихме за неговия Божествен произход и за статута на Безистена.

ЗЕМНИТЕ НИ ДНИ определяни от=определяни от Иза и Мат Диана 

САМОЖЕРТВЕН потомък на=потомък на Исуж и Богиня Матара 

СКРОМЕН ДОМ на=на Кан (Жрец) на Иса и Мад Мария 

ПРОИЗХОД на=на Ариан и Хан (Кан, Жрец) на Иза и Богиня Диана 

И да знаят, че гордостта и природната интелигентност, която притежават, е генетично заложена в тях!


ГОРДОСТ че сме потомци на=че сме потомци на Диана и Иса от Драгия (Тракия)

ПРИРОДНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ на=на Българи Ариани от Диана и Тати Иса 

ГЕНЕТИЧНИ потомци от=потомци от Гена на Диана и Ешуа

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=от Гена на Богиня Мат Диана и Исуш

И че те принадлежат към тази част на човешкия род, която почита и се прекланя пред ДУХОВНАТА, а не пред материалната култура! 

ЧОВЕШКИЯ РОД от=РОД от Кан (Жреци) на Ешуш и Бокиня Диана 

ЧОВЕШКИЯ РОД е от=ТШОВЕШКИЯ РОД е от=
от Кан (Жреци) от РОДА на Богиня Диана и Ешуш 

ПРИНАДЛЕЖАТ към=към Ариани от Дуло на Богиня Диана и Ежуа 

ПОЧИТ към=към Бог Ешуа и Диана=към Бокиня Диана и Ешуа 

Древните Българи са били изключително устойчиви. В тяхната история е имало както възход, така и падение, но те винаги са оцелявали!


УСТОЙЧИВИ БЪЛГАРИ от=БЪЛГАРИ от Богиня Диана и Исуш 

УСТОЙЧИВИ БЪЛГАРИ от=БЪЛГАРИ от Безистена

ПАДЕНИЕ без=без Богиня Диана 

ВЪЗХОД с=с Иза и Бохиня Диана 

ИСТОРИЯ на=на Ариани от Иса и Диана 

ИСТОРИЯ на=на Рода/Народа на Иса 

Да се наричаш Българин не е обидно, а напротив – можем само да се гордеем, че сме Българи!

НАРИЧАМЕ СЕ Българи на=
НАРИТШАМЕ СЕ Българи на=
Българи на Ешус и Матара

МОЖЕМ ДА СЕ ГОРДЕЕМ с=
с Диана МаМа и Грисдос (Христос)=
с Диана Мария Магдалена и Исус от Драгия (Тракия)

Защото ние сме наследници на тези най – древни наши Праотци, които в продължение на повече от две хилядолетия са властвали в земи разположени на култови исторически и библейски места в Мала Азия, Месопотамия, Библейските земи и в Египет!
                                                                                          
Кръстю Мутафчиев 
Свети Кръстю Мутафчиев

НАСЛЕДНИЦИ от=НАСЛЕДНИТСИ от=от Дуло на Исус и Диана 

БИБЛЕЙСКИ МЕСТА=МЕСТА на Балки (Българи) от Бог Иса 

БИБЛЕЙСКИ МЕСТА на=на Балки от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

МЕСОПОТАМИЯ=
Иса и Богиня Диана МаМа=
Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

ЕГИПЕТ=Богиня Диана
                                                                               
–– настойчиво ви съветваме да прочетете цялата цитирана статия за Кръстю Мутафчиев и за чудото в Мишкова нива, свидетел на което е екипът на Кръстю Мутафчиев, изпратен там от Света Ванга!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Поклон, Учителю наш и Доайен на новата Божествена Българска наука "Свещена Езикова археология"!

Как ще се преглътнат и прощават тези и всички други негови възхитителни слова и декларации с автентични докуементи от тайни архиви за величието на Българите, от скритите душмани на Българите от времето на соца и от последните 30 години, които мерзавци изплуваха отвсякъде без да се крият въобще, очаквайки награда от господарите им, смятайки че сме свършили вече! 

01. 11. 2018 Ямбол
Денят на Народните Будители

image

ДА СЕ ЗНАЕ=Диана и Исуз

ДА СЕ ПОМНИ=Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИЯ Е на Бог Ежуа



–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Българските Будители и наши Светейши гости ни разсекретяват Божествения генезис на Българските Будители: 

БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса Българина 

БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ=Българи Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса


Ето и Божественият генезис на Българските скромни Будители от прокламиращия стих:


БУДИТЕЛИ СКРОМНИ=
БУДИТЕЛИ Кан (Жреци) на Иса и Мария


БУДИТЕЛИ СКРОМНИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара и Иса


Това е свещеният генезис на Българските Будители, които са Духовните водачи и интелектуален творчески и революционен прогресивен елит на всички племена по света, защото са жертвените генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, които според план – графика на Техния трансепохален екстремален риалити експеримент и драматизация "Българите и човешката цивилизаци" вече ни се разкриват в Техния наш блог 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Честит празник на Българските Будители, които работим всеки ден и нощ щото всеки ден Божи да е празник на Българските Будители за още непосветените и тънещи в  невиновно свещено невежие и духовно безделие Българи от Божия род Дуло, и се просвещавайте и гребете с пълни шепи и пийте Жива вода,

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана,

и плувайте и се дивете в бездънния извор на Живото Божие Слово, което блика и прелива от Техния наш блог 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image


Аз знам, не ще угасне светлината, 
Духът ни ще открие Свободата ,
защото в тази бездуховна зима 
Будители народни има!


АЗ ЗНАМ=Изуз и Ма (Богиня Майка)

СВОБОДА=Бог Иса и Богиня Диана

БУДИТЕЛИ НАРОДНИ ИМА от рода=от рода Дуло от Богиня Матара Диана
 


И защото днес е Денят на Народните Будители, една спонтанна реакция от приятелката ми Атанасова:

– Прекрасно е това, което чета от Вас и ви чета отдавна. Това е невероятно, загадъчно и красиво. Честит празник на Будителите. За мен сте един от тях.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Светейшата Будителска троица Света Ванга, Света Людмила Живкова и Свети Кръстю Мутафчиев
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песен!






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.11.2018 23:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7736539
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44421
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!