Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2014 23:51 - Откриха зазидана икона след ясновидски сън
Автор: rrosso Категория: История   
Прочетен: 1868 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 София. Ясновидски сън на вярваща жена от София е показал място в църквата на Лопушанския манастир, на което е била зазидана древна икона. Светинята Богородица с младенец е открита по Нова година и ще бъде дадена за реставрация, научи "Стандарт" от игумена на обителта епископ Сионий, викарий на Видинския митрополит Дометиан. След като бъде почистена, иконата ще бъде изложена на специално място за поклонение.

Сионий допуска, че тя е била зазидана при строежа на църквата. Вероятно иконата е от по-стария манастир, опожарен през 1688 г. при потушаването на Чипровското въстание. Тогава в двора на обителта са били убити над 2000 души. При възстановяването на манастира от архимандрит Дионисий през 1856 г. е открит масов гроб. Тленните останки и до днес се съхраняват в костница. Иконата вероятно е вградена тогава като приемственост, смята Сионий. По Нова година в манастира се обадила жена, която точно посочила мястото, където светинята чакала отново да бъде открита - до определен прозорец в църквата. Като ударили по стената, се чуло кънтене - в стената имало дупка, умело скрита от очите. Иконата била увита в тъкана кърпа, която била изгнила от времето. Изображението на Богородица и младенеца не е повредено.

Извор:

http://www.standartnews.com/lifestyle-misterii/otkriha_zazidana_ikona_sled_yasnovidski_san-220901.html




Гласувай:
4



1. estirbg - Бог мрази идолите
10.01.2014 20:02
Нека да ви припомня Втората Божия заповед от Десетте:
"4 Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;
5 да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,
6 а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди." Изход 20 гл.
Нека да помислим - дали Бог стои зад иконите, след като това е идолопоклонство. Може ли Той да си противоречи?
Кой тогава стои зад "чудесата" на иконите? Кой има изгода да вървим срещу Божия закон и нарушавайки го да попаднем в огнената геена. - Няма друг в тази Вселена, който да се противи така на Бога и да мрази човечеството както Луцифер (сатана).
Чрез "чудесата" на иконите Демонът на демоните върши най-фината и коварна измама, като прави миряните закононарушители, предвождани от духовните си вождове.
Ако тези вождове четяха Словото без да се съобразят с наслоените езически традиции в православието, ако изпълняваха Словото смирено и дословно, така както Бог изисква - нямаше да има подобна поголовна мерзост.
Що се отнася до съня, до иконата изобразяваща Мария и младенеца, и вграждането й в храма - това е режисирано изключително от Измамника на Вселената.
Неведнъж съм предупреждавала, че сатана е велик имитатор на "чудеса" - спомнете си от Библията как "Аарон хвърли жезъла си пред Фараона и пред слугите му, и жезълът стана змия.
11 Но Фараон повика мъдреците и чародеите, та и те, египетските магьосници, сториха същото с баянията си.
12 Защото хвърлиха, всеки от тях, жезъла си, и те станаха змии; обаче Аароновия жезъл погълна техните жезли." Изход 7гл.
Зад чародеите, врачките, баячките, ексрасенсите и контактьорите с "извънземни" също стои сатана.

За тази измама прочетете още тук:
http://estirbg.blog.bg/technology/2010/12/11/chuite-shte-bydem-fatalno-izmameni-chrez-quot-chudesata-quot.649111
цитирай
2. shtaparov - Това не само е чудесно, но дори е ч...
05.03.2017 22:11
Това не само е чудесно,но дори е чудо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rrosso
Категория: История
Прочетен: 41596
Постинги: 8
Коментари: 9
Гласове: 82
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930